RegioBank

Bles & Van der Does is Zelfstandig Adviseur van de RegioBank. RegioBank onderscheidt zich van andere banken door de persoonlijke dienstverlening van uw Zelfstandige Adviseur. U wordt bij ons geholpen door deskundige medewerkers, die u en uw situatie kennen en uw taal spreken.

Betalen, sparen, hypotheken en beleggen: Wij bieden u gunstige tarieven en heldere voorwaarden. Wij combineren praktisch alle moderne bankproducten met de persoonlijke dienstverlening van uw eigen Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt. Iemand dichtbij die uw regio goed kent en een sterke binding heeft met de omgeving. Bij wie uw financiën in goede en betrouwbare handen zijn.

De Zelfstandige Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders.

Onderdeel van de Volksbank

RegioBank is onderdeel van de Volksbank. De Volksbank is één van de grotere financiële dienstverleners in Nederland met een compleet aanbod van bankproducten, beleggingsvormen en verzekeringen. Voor particuliere en zakelijke klanten.

Betalen:
U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Wij hebben een betaalpakket zonder onnodige extra’s. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Gewoon om te kunnen pinnen, overboeken en storten. En als u dat wilt hoort daar ook nog internetbankieren bij. Verder is er niets ingewikkelds aan, in ieder geval niet bij RegioBank. Want wij kiezen bewust voor eenvoud in geldzaken. Bij ons is een betaalpakket gewoon een betaalpakket. Zonder dure creditcard of andere onnodige extra’s. Een voordelige rekening dus, waarmee u altijd eenvoudig uw bankzaken kunt regelen.

Sparen:
Heeft u geld over? Dat is altijd een fijn gevoel. U wilt natuurlijk wel graag een spaarrekening waarmee u het meeste rendement uit uw geld haalt. Welke rekening is het meest geschikt voor u? Er zijn enorm veel aanbieders en de ene aanbieding wordt nog aantrekkelijker gebracht dan de andere. Is dat ook echt zo? En hoe maakt u de juiste keuze? Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek op ons kantoor om zo tot een goede keuze te komen. Daarbij houden wij rekening met uw wensen. Nu en in de toekomst. Kortom, zonder veel gedoe behaalt u het maximale rendement op uw spaargeld.

Zakelijk:
Krijg u de aandacht die u verdient? Heeft u een eigen bedrijf? Of wilt u starten als ondernemer? Wij helpen u graag. U krijgt een eigen adviseur die u helpt met uw bankzaken, en met u meedenkt over de vragen die u heeft. U loopt gewoon binnen wanneer het u uitkomt of u maakt een afspraak met uw adviseur.

RegioBank richt zich op kleinzakelijke ondernemers in de regio. Wij helpen hen met de start én de groei van hun onderneming. Wij zijn zelf vaak ook ondernemer, en kennen de lokale markt. Samen zorgen we er voor dat lokale ondernemers in de buurt blijven. Want als de bakker blijft, blijven de groentewinkel en de doe-het-zelfzaak ook. En zo creëren we samen een levendige buurt die groeit en bloeit.

Natuurlijk helpt RegioBank ondernemers met een zakelijke rekening. Maar onze adviseurs helpen u ook graag met een zakelijke financiering, bijvoorbeeld voor de aankoop van een eigen bedrijfspand. En wilt u weten hoe u uw oudedag financieel goed kunt regelen, bijvoorbeeld door fiscaal aantrekkelijk aanvullend pensioen op te bouwen? Ook daarvoor kun u bij uw adviseur terecht.

Als ondernemer liggen zakelijk en privé vaak dicht bij elkaar. Maar als het over financiën gaat, is dat bij veel banken juist gescheiden. Niet bij RegioBank. Wij weten dat u onderneemt en helpen u zowel privé als zakelijk.

Contactgegevens

Bel direct:

053 – 800 10 10

Volg ons op:

Instagram

Volg ons op:

Facebook