Erkend Financieel Adviseur/Hypotheekadviseur Particulier/ZZP

Als EFA/HPZ help je relaties om inzicht te krijgen in hun financiële situatie. Je hebt een scala van moderne hypotheekproducten tot je beschikking. Je kijkt alleen verder dan de hypotheek. Je hypotheekadvies is een onderdeel van een totaaladvies; een persoonlijk financieel plan. In dit plan stemmen we alle financiën nauwkeurig op elkaar af. Hierdoor ontstaat er vaak meer financiële ruimte om de financiële wensen te realiseren.

Onze kandidaat

Onze ideale kandidaat heeft een afgeronde MBO- of HBO opleiding, is in bezit van de wettelijke diploma’s en heeft relevante werkervaring. Minstens zo belangrijk is dat je goed kunt luisteren en een goede uitdrukkingsvaardigheid hebt.

Bles & Van der Does biedt een verantwoordelijke functie in een dynamische en succesvolle onderneming waarin de sfeer wordt gekenmerkt als open en informeel. Je kunt van ons verwachten een goed basis salaris met een bonusregeling en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we een professionele werkomgeving en de mogelijkheid je zelf te ontplooien.

Geïnteresseerd

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Bles & Van der Does t.a.v. directie, via mail naar e.vanderdoes@blesvanderdoes.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Evert Jan van der Does, tel. 053 – 800 10 10.

Contactgegevens

Bel direct:

053 – 800 10 10

Mail direct:

info@blesvanderdoes.nl

Volg ons op:

Instagram

Volg ons op:

Facebook